Profesionalna firma za održavanje grobova i spomenika

NARUČIVANJE I PLAĆANJE

Naše usluge i pakete možete poručiti:

 

- pozivom na broj telefona +381 62 355 155

- slanjem email-a na adresu office@vecnosecanje.rs

- direktno na sajtu u našoj online prodavnici.

  

Kada u našoj online prodavnici pronađete uslugu ili paket koji želite da  naručite, kliknite na dugme "Naruči".

 

Dalje nastavljate sa kupovinom biranjem sledeće usluge ili paketa.

 

Ukoliko se predomislite, uslugu ili paket možete uvek izvaditi iz korpe tako što kliknete na dugme "Izbriši“.  Kada ste završili sa izborom usluge ili paketa koji želite da kupite, kliknite  sliku  "Vaša korpa“. Nakon toga otvoriće Vam se stranica gde ćete popuniti formular sa Vašim ličnim podacima, podacima o grobnom mestu i pokojniku, kao i o načinu plaćanja.

 

Kada ste već izabrali željenu uslugu ili paket imate više opcija da platite poručeno:

 

 

Plaćanje karticama

 

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete izabrati ovaj vid plaćanja. 

 

Kada završite kupovinu i unošenje podataka o Vama i o grobom mestu, kliknite na dugme "Kupi" i bićete preusmereni na stranicu AIK banke, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

 

 Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo AIK banci a.d. Beograd kao procesoru kartica i ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni zaposlenima u firmi Večno sećanje d.o.o. Stranica banke je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja.

 

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima. Ukoliko se plaćanje vrši platnim karticama inostranih banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

 

 

Plaćanje uplatnicom, e-bankingom ili m-bankingom

 

Ukoliko odaberete da platite uplatnicom, e-bankingom ili m-bankigom, na Vaš e-mail primićete uputstvo za uplatu.

 

Uputstvo sadrži iznos porudžbine, šta je poručeno i račun na koji treba da uplatite navedeni iznos. Ukoliko izrazite želju možemo Vam dostaviti popunjenu opštu uplatnicu na kućnu adresu.

 

Da bi se naručena usluga izvršila potrebno je u potpunosti izvršiti uplatu na račun i prema uputstvima koja je firma Večno sećanje d.o.o. prosledila korisniku. Ukoliko iz nekog razloga nismo registrovali uplatu u našem sistemu, kontaktiraćemo Vas da nam dostavite dokaz o uplati.

 

Naše osoblje redovno proverava naš sistem e-bankinga, tako da ukoliko ste izvršili uplatu, Vaša uplata će biti na vreme registrovana.

 

Napominjemo da je za dugoročnije održavanje (kvartalno i tokom cele godine) potrebno potpisati ugovor između Vas kao Korisnika, odnosno Naručioca usluge i firme Večno sećanje d.o.o. kao Izvršioca usluge u kome će biti definisani način i dinamika plaćanja i izvršenja usluge.