JEDNOKRATNO UREĐENJE

JEDNOKRATNO UREĐENJE

Ova usluga se sastoji od osnovnog čišćenja i pranja grobnog mesta, kao i paljenje sveće 15 cm visine. Po završetku dobićete pismeni izveštaj sa fotografijama pre i posle izvršene usluge. Dole navedena cena se odnosi na jednokratnu uslugu.

Cena: 2 400 DIN
GENERALNO ČIŠĆENJE I PRANJE

GENERALNO ČIŠĆENJE I PRANJE

Detaljno ručno pranje sa četkama i jačim hemijskim sredstvima nego kod osnovnog pranja. Preporučuje se za prvo pranje tj. ukoliko grobno mesto nije dugo održavano, a naročito za grobna mesta od svetlog kamena. Napominjemo da se dole navedena cena odnosi na jednokratnu uslugu.

Cena: 4 000 DIN
KVARTALNO ODRŽAVANJE

KVARTALNO ODRŽAVANJE

Ova usluga sadrži četiri čiščenja i pranja u toku godine, kao i paljenje kandila (lampiona). Prvo čišćenje je generalno, a ostala tri su osnovna. Po završetku dobićete pismeni izveštaj sa fotografijama pre i posle usluge.

Cena: 9 000 DIN
GODIŠNJE ODRŽAVANJE

GODIŠNJE ODRŽAVANJE

Ova usluga sadrži dvanaest čišćenja i pranja u toku godine, kao i paljenje kandila (lampiona). Prvo čišćenje je generalno, a ostala čišćenja su osnovna. Po završetku dobićete pismeni izveštaj sa fotografijama pre i posle usluge.

Cena: 24 000 DIN
ČIŠĆENJE MAHOVINE HEMIJSKIM SREDSTVIMA

ČIŠĆENJE MAHOVINE HEMIJSKIM SREDSTVIMA

Ova usluga sadrži ručno uklanjanje mahovine specijalnim četkama i profesionalnim sredstvima .Posle tretmana sledi detaljno čišćenje i pranje. Po završetku rada dobićete pismeni izveštaj sa fotografijama pre i posle usluge. Dole navedena cena odnosi na jednokratnu uslugu.

Cena: 12 000 DIN
IMPREGNACIJA

IMPREGNACIJA

Nakon detaljnog čišćenja,pranja i sušenja, nanosi se sloj specijalne tečnosti koja impregnira kamen i odlaže pojavu mahovine i prljavštine duži vremenski period. Proces održavanja je puno lakši nakon impregnacije, a i grobno mesto je lepše duže vreme nezavisno od vremenskih uslova.

Cena: 12 000 DIN
DOPUNA KAMENE RIZLE

DOPUNA KAMENE RIZLE

Ova usluga je predviđena ukoliko je zbog sleganja tla potrebno izvršiti dopunu grobnog mesta sa kamenom rizlom i urediti ga.

Cena: 2 500 DIN
POSTAVLJANJE (ZAMENA) KAMENE RIZLE

POSTAVLJANJE (ZAMENA) KAMENE RIZLE

Ova usluga obuhvata uklanjanje stare kamene rizle, uređenje zemlje, dosipanje zemlje ili peska, okopavanje i uništavanje korova, postavljanje folije celom dužinom grobnog mesta, kao i posipanje i uređenje nove kamene rizle.

Cena: 4 000 DIN
SAĐENJE SEZONSKOG ĆVEĆA

SAĐENJE SEZONSKOG ĆVEĆA

Ova usluga je namenjena za zemljane grobove. Sastoji se od okopavanja, čišenja korova i sađenja sezonskog cveća prema Vašoj želji.

Cena zavisi od sadnica

Utisci naših korisnika

Ukoliko imate želje koje se ne poklapaju sa našom ponudom, slobodno nam se obratite sa - individualnim upitom ili na telefon +381 62 355 155. Ukažite nam poverenje i maksimalno ćemo se potruditi da ga opravdamo.