USPOMENA

USPOMENA

Uspomena je naš osnovni paket. Sastoji se od aranžmana od belih hrizantema i zelenila (obima 20 cm, visine 15 cm), paljenja sveće visine 15 cm, kao i čišćenja, pranja i uređenja grobnog mesta. Na kraju Vam šaljemo pismeni izveštaj sa fotografijama pre i posle izvršene usluge. Napominjemo da se dole navedena cena odnosi na jednokratnu uslugu.

Cena: 2 600 DIN
SEĆANJE

SEĆANJE

Sećanje je jedan od naših boljih paketa. Pored predivnog aranžmana od 4 gerbera i zelenila u korpici (širine 20 cm, visine 40 cm) sadrži i paljenje sveće od 15 cm visine, kao i uslugu čišćenja, pranja i uređenja grobnog mesta. Možete izabrati bele, roze ili crvene gerbere. Na kraju Vam šaljemo pismeni izveštaj o izvršenoj usluzi sa fotografijama pre i posle izvršene usluge. Napominjemo da se dole navedena cena odnosi na jednokratnu uslugu.

Cena: 3 600 DIN
NEZABORAV

NEZABORAV

Nezaborav je naš najraskošniji paket. Paket obuhvata aranžman u korpi od 8 orijentalnih ljiljana bele ili ciklama boje i zelenila (visine 55 cm, širine 35 cm), paljenje kandila, kao i uslugu čišćenja, pranja i uređenja grobnog mesta. Na kraju Vam šaljemo pismeni izveštaj o izvršenoj usluzi sa fotografijama pre i posle izvršene usluge. Napominjemo da se dole navedena cena odnosi na jednokratnu uslugu.

Cena: 6 000 DIN
VEČNOST

VEČNOST

Večnost je naš najekskluzivniji paket. Paket se sastoji se od 20 crvenih ili belih ruža u elegantnoj kutiji od crnog pliša (visine 25, obima 25 cm), paljenje kandila, kao i uslugu čišćenja, pranja i uređenja grobnog mesta. Na kraju Vam šaljemo pismeni izveštaj o izvršenoj usluzi sa fotografijama pre i posle izvršene usluge. Napominjemo da se dole navedena cena odnosi na jednokratnu uslugu.

Cena: 8 500 DIN
PAKET PO ŽELJI

PAKET PO ŽELJI

Recite nam kakav cvetni aranžman želite, opišite nam osobu kojoj je namenjen ili koje je cveće volela i mi ćemo se potruditi da ga napravimo. Pored cvetnog aranžmana paket sadrži uslugu čišćenja, pranja i uređenja grobnog mesta. Na kraju Vam šaljemo pismeni izveštaj o izvršenoj usluzi sa fotografijama pre i posle izvršene usluge.

Cena: Cena zavisi od aranžmana

Utisci naših korisnika

Ukoliko imate želje koje se ne poklapaju sa našom ponudom, slobodno nam se obratite sa - individualnim upitom ili na telefon +381 62 355 155. Ukažite nam poverenje i maksimalno ćemo se potruditi da ga opravdamo.